Nors titulą ginančių ir tvirtai čempionate pirmaujančių kauniečių pozicijų išjudinti greičiausiai nepavyks jau niekam, atakuojantis ekipos gynėjas Tomas Delininkaitis apgailestauja, jog reguliaraus sezono nepavyks užbaigti nepralaimėjus, rašo portalas „kaunodiena.lt“.

– Kas nutiko, kad Šiauliuose patyrėte tikrai netikėtą pralaimėjimą?

– Kamuolys yra apvalus. Varžovai pirmadienį laimėti norėjo labiau nei mes. Rungtynes pradėjome tarsi apsnūdę, o kai susigriebėme, varžovai jau buvo suradę savo žaidimo ritmą. Įsibėgėjusius šiauliečius sustabdyti buvo labai sunku, o rungtynių pabaigoje jie pataikė praktiškai viską, ką tik metė.

– Galbūt atsipalaidavimą jautėte ir dėl to, kad jau galvojote apie ketvirtadienio dvikovą su pagrindiniu varžovu dėl čempionų titulo Vilniaus „Lietuvos rytu“?

– Nemanau, kad buvome atsipalaidavę. Visi komandos krepšininkai sezoną norėjo užbaigti be pralaimėjimų. Siekėme šią gražią tradiciją pratęsti antrą sezoną iš eilės. Tad tikrai gaila, kad viskas taip pakrypo. Puikiai žinojome, kad „Šiauliai“ – labai pajėgi ekipa. Rungtyniauti jų aikštelėje visuomet yra sunku. Be to, pirmojoje šio sezono dvikovoje namuose šiauliečius įveikėme taip pat tik po įtemptos kovos. Žinojome, kur važiuojame, žinojome, prieš ką žaidžiame, tiesiog varžovas labiau norėjo laimėti...

– Šis netikėtas kluptelėjimas nepadarys meškos paslaugos prieš ketvirtadienio dvikovą su vilniečiais?

– Būtų gerai, kad šis šaltas dušas įkvėptų komandą. Tikiuosi, jog ketvirtadienį rungtynės susiklostys sėkmingai.

– Jei kalbėtume apie dvikovą su sostinės ekipa, sutiktumėte, kad „Žalgiris“ yra mačo favoritas, ar reiktų sakyti, kad abiejų ekipų jėgos lygios?

– Sunku pasakyti, nedrįsčiau skambiai teigti, kad esame ryškūs favoritai. Vis dėlto vieną svarbų pranašumą mes turėsime. Žaisime namuose, o namų sienos tokiuose tarpusavio mačuose yra labai svarbus faktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją