Italijos čempionai neatsilaikė prieš „Žalgirį“ 73:87.

Abi komandos dabar turi vienodą pergalių ir pralaimėjimų santykį (14/18), bet galinio vaizdo veidrodėlyje konkurentus jau mato kauniečiai, kadangi tarpusavio susirėmimuose buvo pranašesni abukart.

Čia pat ir Stambulo „Anadolu Efes“ (15/17), Belgrado „Partizan“, „Valencia“ (abu – 14/18), Miuncheno „Bayern“ (13/19). Dėl nieko kol kas negarantuota ir devintą vietą užimanti Vitorijos „Baskonia“ (16/16).

Ką likus dviem turams iki reguliaraus sezono pabaigos E. Messina laiko šios išgyvenimo dramos favoritais?

„Jei sąžiningai, neįsivaizduoju. Žinau, kad bus daug rungtynių, kurios gali perdėlioti mozaikos detales. Matyti, kad viską lems komandų tarpusavio rungtynių rezultatai – laukia labai komplikuotas finišas“, – pečiais traukė 64-erių specialistas.

Komplikuota jo komandai buvo ir kovos Nemuno saloje kulminacija.

„Sveikinimai „Žalgiriui“, treneris Andrea Trinchieri – kietas. Jie pelnytai laimėjo dėl puikiai sužaistos antrosios rungtynių pusės. Mūsų gynyba tuo metu nebuvo tinkama. Ir pernelyg daug mūsų žaidėjų sužaidė žemiau savo galimybių. Tuo tarpu „Žalgirio“ gynėjai – Keenanas Evansas, Edmondas Sumneris, Lukas Lekavičius – nuožmiai puolė mus, kai keitėmės dengiamaisiais, o pagalbos neateidavo laiku. Ir dar 12 varžovų puolime atkovotų kamuolių...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)