Kartu su kitais legionieriais M. Ponitka buvo išvykęs iš Rusijos, kuomet pastaroji pradėjo invaziją į Ukrainą.

Tačiau pirmadienį „Zenit“ paskelbė, jog penki užsieniečiai grįžo į Sankt Peterburgą ir tęs sezoną komandoje, nepaisant gresiančio pašalinimo iš Eurolygos. Kartu su M. Ponitka taip pasielgė amerikiečiai Jordanas Loydas, Billy Baronas, Alexas Poythressas ir Tysonas Carteris.

Pirmadienį lenkas sužaidė vienintelėse VTB Vieningosios lygos rungtynėse su Maskvos CSKA, kuriose pelnė 7 taškus ir neišgelbėjo nuo nesėkmės 78:79.

Pasklidus žiniai apie grįžusius legionierius daugiausiai kritikos strėlių nukrypo būtent į greta karo sūkurio esančios Lenkijos atstovą, kurį tiek paprasti sirgaliai, tiek šios šalies krepšinio įžymybės praminė pinigų vergu.

Regis, M. Ponitka išgirdo visuomenės reakcijas. Penktadienį „Zenit“ pranešė, jog sutartis su vienu komandos lyderių nutraukiama abipusiu sutarimu, radus kompromisą dėl skyrybų sąlygų.

Primename, kad gerokai anksčiau iš Sankt Peterburgo išvyko ir daugiau nebegrįžo abu „Zenit“ atstovavę lietuviai: Mindaugas Kuzminskas ir Artūras Gudaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)