Tauragės krepšinio klubas pusfinalio serijoje iki 3 pergalių triskart iš eilės įveikė Akmenės SCKK-„Akmenės cemento“ komandą. Pirmose rungtynėse namuose pergalė iškovota rezultatu 93:78, išvykoje varžovai parklupdyti 90:71, o serijai grįžus į namus bilietą į finalą lėmė skaičiai 82:74.

Telšių „Telšiai“ pusfinalio seriją namuose pradėjo pergale prieš Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto komandą rezultatu 92:74. Klaipėdoje Žemaitijos sostinės atstovai nugalėjo 71:56, o trečiose rungtynėse po tikros dramos iškovojo pergalę vos 1 tašku – 82:81. Reguliaraus sezono nugalėtojas Tauragės krepšinio klubas finalo serijoje iki 3 pergalių turės namų aikštės pranašumą.

Finalo etapas prasidės po savaitės – balandžio 17 dieną.

Tauragiškiai finale kovos trečius metus iš eilės. 2012-2013 metų sezone jie nusileido „Trakų“ klubui, o praėjusiame sezone neperlipo Raseinių „Rasų“ barjero. „Telšiams“ tai – pirma finalo serija. Praėjusiame RKL sezone jie tenkinosi trečia vieta.

Finalo serijos laimėtoja iškovos ne tik RKL A diviziono taurę, tačiau ir vietą kito sezono Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)