Vietoje Domo į populiariausių puolėjų ir centrų Vakarų konferencijoje dešimtuką kol kas pakliūva net du naujokai – vienu įspūdingiausių talentų istorijoje laikomas Victoras Wembanyama (San Antonijaus „Spurs“) ir panašaus kirpimo centras Chetas Holmgrenas („Oklahoma City Thunder“).

Populiariausias puolėjas Vakarų konferencijoje – 39-erių LeBronas Jamesas (Los Andželo „Lakers“), kuris savo sąskaitoje turi jau beveik 3,1 mln. balsų. Už jo rikiuojasi Nikola Jokičius (Denverio „Nuggets“) ir Kevinas Durantas (Finikso „Suns“).

Tarp gynėjų populiariausias dar vieną puikų sezoną žaidžiantis Luka Dončičius (Dalaso „Mavericks“), kuris turi kiek daugiau nei 2,5 mln. balsų. 8-oje vietoje rikiuojasi D. Sabonio komandos draugas, kitas „Kings“ lyderis De‘Aaronas Foxas – jis turi beveik 400 tūkst. balsų.

Rytų konferencijoje ir visoje NBA daugiausiai balsų sulaukė Graikijos krepšinio fenomenas ir kandidatas į naudingiausio žaidėjo apdovanojimą Giannis Antetonkoumpo. Milvokio „Bucks“ superžvaigždė jau surinko 3,5 mln. balsų. Kiti populiariausi priekinės linijos žaidėjai Rytuose – Joelis Embiidas (Filadelfijos „76ers“) ir Jaysonas Tatumas (Bostono „Celtics“), kurie turi po 2,9 mln. balsų.

Gynėjų grandyje vienvaldis lyderis – Indianos „Pacers“ komandoje įspūdingai sužibėjęs Tyrese‘as Haliburtonas. Jo sąskaitoje yra beveik 2,2 mln. balsų.

Sirgaliai renka tik „Visų žvaigždžių“ starto penketo dalyvius. Jų balsai lems 50 proc., o po 25 proc. nuspręs žiniasklaidos atstovai ir patys krepšininkai. Atsarginius žaidėjus savo komandos išsirinks abiejų komandų treneriai. D. Sabonis 3 kartus buvo išrinktas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes.

Domas šiame sezone fiksuoja nuostabią statistiką – lietuvis vidutiniškai renka po 20,2 taško, 7,7 rezultatyvaus perdavimo ir 12,7 atkovoto kamuolio. Už D. Sabonį, ar Joną Valančiūną, kurio taip pat nėra sąraše, prabalsuoti galima čia.

„Visų žvaigždžių“ rungtynės šiemet bus surengtos vasario 18 dieną, o visas šventinis savaitgalis vyks Indianapolyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją