„Jo prisijungimu esame akivaizdžiai patenkinti“, - sakė „Pacers“ prezidentas krepšinio reikalams Larry Birdas. „Jis pridės mums ūgio pranašumą, be to jis yra gabus aukštaūgis, turintis čempioniškos patirties. Jis mums tikrai bus naudingas“, - apie A. Bynumą kalbėjo legendinis krepšininkas.

Amerikeitis, kuris dėl kelio traumos praleido visą praėjusį sezoną, šiemet atstovaudamas Klivlando „Cvaliers“ komandai per 24 rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 8.4 taško ir atkovodavo po 5.3 kamuolio.

Dėl nesutarimų su treneriu jis buvo suspenduotas ir galiausiai išmainytas į Čikagos „Bulls“ ekipą, iš kurios jau kitą dieną buvo atleistas.

Rytų konferencijos lyderių gretose A. Bynumas leis atsipūsti pagrindiniam komandos „centrui“ Roy'ui Hibbertui.

„Apsispręsti tikrai nebuvo sunku. Manau, kad ši komanda man puikiai tinka ir mes turi labai gerus šansus laimėti čempionatą. Darysiu viską, kad tik padėčiau komandai“, - sakė naujasis Indianos ekipos narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)