„Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Tomas Pačėsas dalį priekaištų dėl pralaimėjimo nukreipė ir rungtynių teisėjams.

„Aiškinsimės, kodėl jau antras rungtynes Klaipėdoje žaidėme taip prastai pirmojoje jų pusėje, leidome jiems susikrauti nedovanotiną persvarą. Antroji rungtynių pusė buvo gera, bet pirmoji – nekomentuotina. Aišku, mus pirmoje pusėje varžovai gerokai apstumdė, teisėjai leido tai daryti, buvo kažkoks cirkelis“, – teigė T. Pačėsas.


Jis tvirtino, jog „Neptūnui“ pirmojoje rungtynių pusėje pavyko taip atitrūkti, nes klaipėdiečiai laimėjo kovą dėl atkovotų kamuolių, vilniečiai labai dažnai klydo.

„Visa tai „Neptūnui“ ir leido susikrauti tą didelę persvarą, kuri galiausiai lėmė pergalę“, – komentavo T. Pačėsas.

Šiose rungtynėse galėjo žaisti vos devyni „Lietuvos ryto“ žaidėjai, nes kiti yra traumuoti.

„Todėl ir bandžiau įvairius penketus, turėjau bandyti, juk laimėti atvažiavome. Džiaugiuosi, kad žaidėjai nenuleido rankų ir kovojo iki galo. Blogai yra tai, kad ne tik turėjome mažai žaidėjų, bet iš jų dar keli praktiškai nefunkcionavo, žaidė žemiau savo galimybių ribos, o tai reiškia, kad nebuvo naudos taškais“, – savo komandai kritiškas buvo T. Pačėsas.

„Neptūno“ vyriausiais treneris Dainius Adomaitis po rungtynių labai skambiai ištarė vieną žodį: „Šaunuoliai“.

„Vyrai padarė labai didelį darbą, nes pavyko kontroliuoti tuos dalykus, apie kuriuos kalbėjome po paskutinio pralaimėjimo „Lietuvos rytui“. Aišku, kad pabaiga buvo kovinga, nes „Lietuvos rytas“ nėra ta komanda, kuri visas 40 minučių žaistų prastai Jie daug rizikavo, o ta rizika pasiteisino, sumetė daug sunkių, kartais net nelogiškų metimų. Bet svarbu, kad mes pabaigą sužaidėme solidžiai ir gerai, todėl galime džiaugtis pergale“, – kalbėjo D. Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)