T. Lawsonas buvo sustabdytas po to, kai zonoje, kurioje maksimalus leistinas greitis yra 56 km per valandą, važiavo apie 98 km per valandą greičiu. Krepšininkas tada nesugebėjo išlaikyti automobilio vienoje juostoje. Vėliau paaiškėjo, kad vyras buvo išgėręs.

Nuosprendį T. Lawsonas teisme išgirs 2016 metų sausio 16 dieną. Pranešama, kad jam gresia 180 dienų kalėjime arba lygtinis nuteisimas ilgam laiko tarpui.

Liepos 14 dieną buvęs Kauno „Žalgirio“ legionierius Los Andžele buvo dar kartą areštuotas dėl vairavimo išgėrus. Po šešių dienų Denverio „Nuggets“ iškeitė 180 cm ūgio atakų organizatorių į „Rockets“ ekipą.

Šį sezoną T. Lawsonui kol kas sekasi nekaip – jis vidutiniškai pelno po 8,3 taško, atlieka po 5,3 rezultatyvaus perdavimo, o krepšį atakuoja vos 31,8 proc. taiklumu. Visi šie rodikliai yra prasčiausi krepšininko karjeroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją