Puikia nuotaika spinduliavęs puolėjas netrukus pademonstravo ir taiklią ranką – T. Browno mesti kamuoliai skrodė krepšinio tinklelį.

„Mėgstu prasiveržti į baudos aikštelę, ardyti varžovų gynybą ir agresyviai kovoti dėl kamuolių.

Komandai atiduodu visą savo širdį ir sielą, tad energijos man tikrai nepritrūksta“, - vos pasirašęs kontraktą kalbėjo T. Brownas, kuris nekantrauja pasirodyti aikštėje su naujosios ekipos marškinėliais.

„Žinau, kad čia žaisti yra labai smagu, todėl nekantrauju pasirodyti Lietuvos sirgaliams. Manau, kad pirmąsias savo rungtynes sužaisiu jau šią savaitę“, – teigė 3-ąjį marškinėlių numerį pasirinkęs amerikietis.


Lenkijos čempionate žaidęs T. Brownas į Vilniaus komandą persikėlė sudėtingu periodu. Iš Tomo Pačėso ekipos vairą perėmusiam Rimui Kurtinaičiui sustyguoti vilniečių žaidimo kol kas nepavyksta. Po fiasko Karaliaus Mindaugo taurėje, pralaimėjimas patirtas ir šį savaitgalį – LKL čempionate nusileista Panevėžio „Lietkabeliui“.

Primename, kad 27-erių 200 cm ūgio sunkaus krašto pozicijoje rungtyniaujantis krepšininkas su vilniečiais sudarė sutartį iki kito sezono pabaigos.

Praėjusiais metais T. Brownas nerungtyniavo dėl sveikatos problemų, tačiau Lenkijos pirmenybėse šį sezoną kovojo itin solidžiai ir vidutiniškai per 28 minutes pelnė po 16,5 taško ir atkovojo po 6,3 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)