„S. Weemso čiurnos raiščiai pažeisti smarkiau nei tikėjomės. Tą parodė papildomi magnetinio rezonanso tyrimai. Tokio sudėtingumo traumos gydymas paprastai užtrunka 6-8 savaites. Po to dar reikalinga bent savaitės reabilitacija“, - teigė „Žalgirio“ komandos gydytojas Robertas Narkus.

Čiurną S. Weemsas kryptelėjo per Baltijos krepšinio lygos (BBL) antrąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes. Mače su Prienų „Rūdupio“ ekipa S. Weemsui aikštę padėjo palikti komandos draugai.

„Tokios sezono pabaigos tikrai nesitikėjau. Noriu atsiprašyti „Žalgirio“ gerbėjų ir komandos draugų. Deja, įvyko tai, ko negalėjau pakeisti“, - sužinojęs diagnozę sakė S. Weemsas.

Beje, krepšininkas anksčiau buvo užsiminęs, kad, „Žalgiriui“ pasitraukus iš Eurolygos, nebejaučia ypatingos motyvacijos sezoną užbaigti Kaune. Vis dėlto klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis DELFI tikino, kad tokios S. Weemso nuotaikos ir jo traumos diagnozė – tik sutapimas.

„Kuo čia dėti tie dalykai? Tai absoliučiai nesusiję, tiesiog medicininio tyrimo rezultatai yra tokie“, - tikino V. Masalskis.

Jis pridūrė, kad žaidėjo, kuris pakeistų S. Weemsą, „Žalgiris“ šį sezoną nebeieškos, nes naujų krepšininkų registracija LKL ir VTB Vieningosios lygos varžybose jau yra pasibaigusi.

V. Masalskis taip pat teigė, kad kol kas neaišku, ar S. Weemsas traumą gydysis Kaune, ar išvyks į užsienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją