C. Higginsas nežaidė pirmų serijos rungtynių Barselonoje, krepšininkas sveikatos problemų turi nuo dvikovos su Madrido „Real“.

Šiame sezone Eurolygoje C. Higginsas pelno po 8,7 taško, atlieka po 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuoja po 8,7 naudingumo balo.

„Asmeniškai visada gera grįžti namo. Kaip komandai, mums sekasi gerai, per pastarąsias penkias dienas nuveikėme nemažai gerų dalykų. Vaikinai sužaidė geras rungtynes Sevilijoje, pirmadienį turėjome laisvą dieną, o dabar laikas keisti mąstymą.

Daug kalbėjome apie tai, koks „Žalgiris“ stiprus namuose. Skaičiai kalba patys už save. Jie yra viena geriausių komandų Eurolygoje žaidžiant namuose“, – teigė Š. Jasikevičius.

Siekiant pergalės strategas akcentavo fizinę kovą.

„Bus svarbus fiziškumas, kontaktas. Kaip ir bet kuri komanda, varžovai geriau jaučiasi namuose, ypač kai juos palaiko 15 tūkst. sirgalių.

Turime prilygti intensyvumui, į kovą eiti taip, tarsi serijos rezultatas būtų 0:0.

Jei galvosime, kad galime kažkur pasitaupyti, neatiduoti visų jėgų, grįžime liūdni ir su lygiu rezultatu 2:2“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Primename, kad trečiasis Katalonijos ir Kauno atstovų susitikimas vyks trečiadienį, nuo 20 val., Nemuno saloje.

Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiamos gegužės 5 d., o penktosioms gegužės 9 d. ekipos vėl grįžtų į Barseloną.

Šios poros nugalėtojai pusfinalyje susikaus su Belgrado „Partizan“ arba Madrido „Real“ (kol kas serijoje 2-0 pirmauja serbai). Eurolygos finalo ketvertas Kaune numatytas gegužės 19-21 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją