Skelbiama, kad prasidėjus antram interviu turui 44-erių metų A. Karnišovas ir 40-metis S. Marksas aplenkė anksčiau favoritu laikytą Bryaną Colangelo ir Gerssoną Rosasą, kurie vis dar neiškrito iš kovos.

Portalas netsdaily.com rašo, kad tiek A. Karnišovas, tiek S. Marksas yra tarptautinio krepšinio atstovai ir turi įtakingų ryšių. Pats A. Karnišovas niekada nežaidė NBA lygoje, tačiau buvo tikra žvaigždė Europoje. Jo stiprybe įvardijama tai, kad jis sugeba atkapstyti deimantus, ypač už Amerikos ribų.

Kol kas A. Karnišovas oficialiai vis dar eina „Nuggets“ generalinio direktoriaus padėjėjo pareigas.

Tuo metu S. Marksas NBA praleido 11 metų, bet per juos sužaidė tik 230 rungtynių. Tiesa, jam net du kartus pavyko tapti čempionu – 2005-aisiais kaip San Antonijaus „Spurs“ žaidėju, o 2014-aisiais kaip trenerių štabo nariu.

Primename, kad kovą dėl naujojo generalinio „Nets“ direktoriaus pareigų pradėjo 20 kandidatų.

Vieni šio sezono Rytų konferencijos autsaiderių „Nets“ (14/40) taip pat aktyviai ieško naujo vyriausiojo trenerio. Čia minimi Jeffas Van Gundy, Tomas Thibodeau ir Ettore Messina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)