„Profesionaliame krepšinyje tokių progų laimėti titulą nebūna labai daug. Man šitas titulas būtų reiškęs be galo daug. Bet dar reikės palaukti...“, – apgailestavo gynėjas.

Sekmadienį jis pelnė 15 taškų ir iki pat ketvirto kėlinio pabaigos atrodė, kad to turėtų pakakti.

Bet „Rytas“ – kaip dažnai dainuoja jo aktyviausių gerbėjų „B tribūna“ – pakilo iš pelenų ir nugvelbė taurę „Žalgiriui“ iš panosės, laimėdamas 70:67.

„Paleidome Roką Stipčevičių, negalėjome jam palikti tiek laisvės. Bet ne pabaiga ir ne tie jo tritaškiai buvo esmė. Mes pirmavome 10 taškų ir turėjome dar 10 pridėti – tada nei tų tritaškių, nei tokios pabaigos nebūtų buvę. Ir visada taip, visą sezoną lygiai tas pats“, – neviltyje skendo M. Grigonis.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai buvo laikomi favoritais nepaisant to, jog finalas vyko „Ryto“ teritorijoje – taip kauniečiai buvo įpratinę visus prie savo dominavimo Lietuvoje.

M. Grigonis įsitikinęs, kad „Žalgiris“ tebėra pirmoji komanda šalyje, nors pripažįsta, kad sekmadienį to įrodyti neįstengė.

„Liūdna. Žmonės palaiko, eina į areną, o mes nepadarome to, ką turime. Manau, esame stipresnė komanda, bet vėl pralaimėjome... Vadinasi, ta mano nuomonė nieko nereiškia, nes jos neįrodėme, neįrodėme, kodėl „Žalgiris“ yra pirma komanda“, – kalbėjo 24-erių krepšininkas.

Primename, kad praėjusiais metais Klaipėdoje vykusiame finale „Žalgiris“ pranoko „Rytą“ 81:62.

Vilniaus klubas taurę pastarąjį sykį laimėjo 2016-aisiais, ir tai iki sekmadienio buvo paskutinis jo pelnytas trofėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)