Oficialiai pranešta, kad baskai sudarė sutartį su 27-erių įžaidėju Chrisu Chiozza.

178 cm ūgio gynėjas nuo 2018 metų bandė įsitvirtinti NBA lygoje ir spėjo apsivilkti Hiustono „Rockets“, Vašingtono „Wizards“, Bruklino „Nets“ ir San Francisko „Golden State Warriors“ marškinėlius. Su pastarąja ekipa Ch. Chiozza 2022 m. tapo NBA čempionu.

Praėjusio sezono pabaigoje jis pirmą kartą persikėlė į Europą, kai sudarė sutartį su kita Ispanijos ekipa Mursijos UCAM.

Šioje amerikietis spėjo sužaisti 8 rungtynes, per kurias fiksavo 9,9 taško, atlikdavo 5,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo 3,5 kamuolio.

„Baskonia“ neseniai paskelbė atleidžianti trenerį Joaną Penarroyą, jį pakeitė Duško Ivanovičius. Permainų klubas ėmėsi dėl prastų rezultatų – Eurolygoje per penkis turus iškovota tik viena pergalė, Ispanijoje per septynis turus suklupta jau triskart.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją