Krepšinio analitiko Dariaus Garuolio duomenimis, Eurolygoje to niekas nebuvo padaręs nuo pat 2007 metų.


Antrame kėlinyje „Virtus“ įgijo dviženklį pranašumą ir jį išaugino net iki 15 taškų – 40:25. Vis tik ketvirčio pabaiga buvo daug sėkmingesnė – Arnas Butkevičius pelnė du taškus su pražanga, tritaškį pataikė Nazas Mitrou-Longas, du tolimus metimus iš eilės pridėjo Brady Manekas ir iki pertraukos „Žalgiris“ stipriai apkarpė deficitą (37:42).

Antrą susitikimo pusę „Žalgiris“ pradėjo pakiliai ir išlygino rezultatą, bet netrukus turėjo sumokėti už rizikas. Du tritaškius įsūdė centras Jordanas Mickey, vieną pridėjo Tornikė Šengelija ir šeimininkai atkūrė didžiausią turėtą persvarą – 63:48.

Įpusėjus ketvirtam kėliniui „Žalgirį“ nuo varžovų skyrė vos trys taškai, o netrukus K. Evansas tritaškiu dar kartą išlygino rezultatą – 73:73.

Galutinis rungtynių rezultatas – 82:79 kauniečių naudai.

Kitas Kazio Maskvyčio kariaunos mūšis Eurolygoje – kitą penktadienį su Belgrado „Crvena zvezda“, prie kurios šiais metais prisijungė Rokas Giedraitis. „Žalgirio arena“ tądien bus sausakimša.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją