Būtent jis svariai prisidėjo prie to, jog Rokas Giedraitis po etapo Vitorijos „Baskonia“ klube vasarą persikeltų į Belgrado klubą. Strategas puikiai pažinojo 30-metį puolėją iš Lietuvos: krepšinoi specialistas 2019-2021 m. dirbo „Baskonia“ klube ir dalino nurodymus R. Giedraičiui.

„Crvena zvezda“ Eurolygoje iškovojo vieną pergalę ir patyrė tris nesėkmes.

Šią savaitę Belgrado klubas namuose 76:82 nusileido „Monaco“ ekipai ir 79:85 pralaimėjo Bolonijos „Virtus“ pajėgoms.

Prieš tai Belgrado klubas Kaune neprilygo „Žalgiriui“, tik pirmose Eurolygos rungtynėse įveikė ypač slogiai atrodančią ASVEL ekipą.

D. Ivanovičius tapo antruoju Eurolygos treneriu, kuris neteko darbo šioje sezono stadijoje.

Penktadienį Vilerbano ASVEL oficialiai pranešė apie išsiskyrimą su komandai vadovavusiu TJ Parkeriu.



Standings provided by Sofascore


Siautulinga vasara raudonoje Belgrado miesto dalyje: „Crvena Zvezda“ buvo priversta atsisveikinti su trimis praėjusio sezono lyderiais – Luca Vildoza, Facundo Campazzo ir Filipu Petruševu, tačiau atlikti ėjimai turėjo leisti ir vėl varžytis su visomis komandomis.

Skambiausi naujokai – puikiai Eurolygoje debiutavęs Shabazzas Napieras, Rokas Giedraitis, Milošas Teodosičius ir Adamas Hanga.

D. Ivanovičius sezono starte galėjo rinktis net iš 17 žaidėjų ir kai kurie „Crvena Zvezda“ ėjimai atrodė pertekliniai. Vis tik esminiai žingsniai ganėtinai aiškūs – buvo siekiama neprarasti talento gynėjų grandyje, šiek tie pridėti veteraniškos patirties ir žaidėjų, galinčių plėsti aikštę.

Priekinę liniją „Crvena Zvezda“ sustiprino mobiliais, aikštę plečiančiais, bet gynyboje pažeidžiamais aukštaūgiais. Vienas įdomesnių klaustukų čia – iš NBA atvykęs 23-ejų, 213 cm ūgio Marko Simonovičius ir jo adaptacija Eurolygoje.

Tačiau šios permainos bent jau šioje sezono dalyje didelių rezultatų neatnešė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)