26-erių metų aukštaūgė į Marijampolę atvyksta po sėkmingai sužaisto sezono Utenoje, kur buvo viena iš svarbiausių komandos žaidėjų.

2015-2016 metų sezone I. Šimkutė per 30 rungtynių LMKL čempionate vidutiniškai pelnydavo po 9,9 taško bei atkovodavo po 6 kamuolius.

Ieva Šimkutė džiaugiasi galimybe rungtyniauti „Sūduvoje“ ir su nekantrumu laukia sezono pradžios. „Džiaugiuosi galėdama atstovauti tokiam klubui kaip „Sūduva“. Komanda jau beveik sukomplektuota ir matosi, jog vadovybė ruošiasi rimtai, todėl jau greitai visi kibsime į darbus, siekiant bendro tikslo. Iš ateinančio sezono tikiuosi išties daug: noriu pakelti savo statistinius rodiklius, neprarasti kovingumo ir pasitikėjimo. Tikiuosi, jog Rimvydas Samulėnas aikštelėje pasinaudos mano stipriosiomis pusėmis ir pasitikės manimi. Bus smagu susipažinti su nauju miestu. Marijampolėje fanų salėje visada
būdavo daug, todėl tikiu, jog su marijampoliečių pagalba galėsime įveikti ne vieną komandą“, - teigė I. Šimkutė.

„Sūduvos“ komandos sudėtis 2016-2017 metų krepšinio sezonui:

Treneriai – Rimvydas Samulėnas ir Ela Briedytė

Žaidėjos – Laura Svarytė, Neringa Skadaitė, Greta Tamašauskaitė, Kamilė Berenytė, Sandra Baliutavičiūtė, Ieva Kazlauskaitė, Rita Milieškienė, Ieva Šimkutė ir ukrainietės Arina Bilocerkivska bei Kateryna Dobrikova.

„Sūduva“ į pirmą treniruotę rinksis rugpjūčio 29 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją