21-erių metų 177 cm ūgio Greta Tamašauskaitė 2014-2015 metų sezone rungtyniavo Kauno „Aistės-LSU-Paradis“ komandoje, kurioje per 36 rungtynes LMKL čempionate rinko vidutiniškai po 9,5 taško, atkovodavo po 2,6 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

G. Tamašauskaitė yra žaidusi jaunių ir jaunimo rinktinėse.

„Apie žaidimą „Sūduvos“ komandoje svajojau dar žaisdama Marijampolės žaidimų sporto mokykloje, tad noras ginti savo miesto garbę niekur nedingęs. Grįžti paskatino noras pagaliau užsivilkti savo gimto miesto marškinėlius, o sąlygos tobulėti ir pasiekti aukščiausius tikslus yra tiesiog puikios.

Labai džiaugiuosi, kad Neringa Skadaitė ir Laura Svarytė taip pat žais „Sūduvos“ komandoje, kadangi kartu rungtyniaujame jau trejus metus, viena kitą jaučiame aikštelėje, žinome viena kitos galimybes ir puikiai sutariame. Manau ir įsiliejimas į komandą bus lengvesnis.

Viliuosi, kad įvykdysime komandai iškeltus tikslus, o pati stengsiuosi išpildyti visus trenerio reikalavimus, bei kuo naudingiau prisidėti prie komandinių rezultatų. Esu garantuota - bent jau keliais sirgaliais Marijampolėje tikrai padaugės, kadangi mano šeima yra tikri krepšinio gerbėjai ir jei tik yra galimybė nepraleidžia nei vienų rungtynių. Marijampoliečiai tegul ir toliau taip pat aktyviai kaip ir praėjusį sezoną lanko moterų krepšinio varžybas, o mes parodysime dar geresnius rezultatus, pasieksime iškeltus rezultatus ir rodysime gražų krepšinį sirgaliams“, – optimizmu tryško G. Tamašauskaitė.

Lenkijos pasą turinčiai perspektyviai lietuvei D. Wydrai tai bus jau antri metai „Sūduvos“ komandoje. Praėjusiame sezone daugiau epizodinį vaidmenį aikštelėje atlikusi jauna krepšininkė ant parketo LMKL čempionate išbėgo 11 kartų, juose praleisdavo vidutiniškai po 7 minutes ir spėdavo pelnyti po 1,9 taško ir atkovoti po 1,7 atšokusio kamuolio.

Sutartis su „Sūduva“ 2015-2016 metų sezonui turi: treneris Rimvydas Samulėnas, L. Svarytė, N. Skadaitė, Andra Gabalytė, Liga Šurkusa, G. Tamašauskaitė ir D. Wydra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)