Dėl to Lietuvos čempionai apie 20 min. vėlavo pradėti pratybas, kurių taip trūksta naujajam komandos strategui Jure Zdovcui.

Trūksta laiko, trūksta ir žaidėjų: treniruotę iš šono stebėjo išvakarėse rungtynėse su Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija) blauzdą susižeidęs gynėjas iš Latvijos Janis Strelniekas.

Tuo metu prieš dieną karščio turėjęs vokietis Nielsas Giffey plušėjo ant parketo drauge su komandos draugais, taip pat ir Paulius Jankūnas, kurio žaidimo laiką trečiadienį irgi apribojo sveikatos problemos.

„Klaustukų yra dėl J. Strelnieko ir P. Jankūno. Jų galimybės žaisti su „Olympiakos“ – 50 prieš 50. Bet kad ir ką pasakyčiau dabar, vis tiek tai nebūtų garantuota informacija – tikrą vaizdą matysime penktadienį po rytinės treniruotės“, – Delfi sakė J. Zdovcas.

„Žalgiriui“ trūksta ir peties traumą praėjusią savaitę patyrusio pagrindinio vidurio puolėjo iš Prancūzijos Joffrey Lauvergne'o, kurio reikės laukti mažiausiai mėnesį.

Primename, kad trečiadienį Belgrade 61:73 pralaimėjęs Kauno klubas (0/3) Eurolygoje nukrito į paskutinę 18-ą vietą.

Tuo metu „Olympiakos“ (2/1) tą patį vakarą patyrė tik pirmą sezono nesėkmę, išvykoje po pratęsimo ir kovos iki paskutinės sekundės 78:79 turėjęs pripažinti minimalų Eurolygos lyderės „Barcelona“ pranašumą.

Graikai turnyro lentelėje rikiuojasi ketvirti.

Mačas Pirėjuje penktadienį prasidės 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)