Tai bus Eurolygos trečiojo turo rungtynės, kuriose „Žalgiris“ sieks pirmosios pergalės šį sezoną – du ankstesni kluptelėjimai Eurolygoje jau kainavo postą M. Schilleriui.

Prieš rungtynes Eurolygos kalbintas „Žalgirio“ gynėjas Janis Strelniekas tvirtino, kad pasikeitimai „Žalgirio“ trenerių štabe buvo netikėti.

„Trenerių kaitos mes tikrai nesitikėjome, bet tai yra mūsų darbo dalis. Aš esu dirbęs su treneriu Zdovcu anksčiau, todėl žinau, kad jis yra geras specialistas“, – teigė „Žalgirio“ atakų lyderis iš Latvijos.

„Mums dar reikia sukurti komandinę chemiją, nes jaučiasi, kad žaidėjai vieni kitais kartais pasitiki per mažai. Turime dirbti pažindami vieni kitus ir suprasdami savo stiprybes“, – kalbėjo snaiperis.

Su J. Strelnieku naujasis „Žalgirio“ treneris yra pažįstamas nuo bendro darbo Sankt Peterburgo „Spartak“ komandoje. Pirmojo mačo Eurolygoje išvakarėse J. Zdovcas teigė, kad labai pasitiki šiuo gynėju ir visuomet norėjo jį vėl matyti savo treniruojamoje ekipoje.

Vertindamas „Crvena Zvezda“ ekipą J. Zdovcas teigė, kad ją neblogai pažįsta. „Tai man bus pirmasis testas ir būsimus varžovus aš neblogai pažįstu iš Adrijos lygos. Žinau visus krepšininkus, pažįstu trenerį, žinau jų žaidimo braižą. Mūsų laukia rimtas iššūkis, ypač turint omenyje tai, kad areną užpildys energingi vietos sirgaliai. Man bus įdomu, kaip komanda reaguos į situaciją“, – kalbėjo J. Zdovcas.

Tai, ką artėjant mačui teigė „Crvena Zvezda“ nariai, galite pasiskaityti čia.

Rungtynių Belgrade pradžia – 20 val. Lietuvos laiku. Žalgiriečiai Serbijoje versis be traumuoto Joffrey Lauvergne'o, o šeimininkams nepadės Aaronas White'as, Maikas Zirbesas ir Branko Lazičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)