Skirtingai nei Šiaulių etapo metu, Marijampolėje itin gausiai registravosi merginų komandos, kurių turnyre bus daugiau nei 20. Prie to svariai prisidėjo turnyro partneriai „Sportland“, kurių dėka registracija merginoms tapo nemokama.

Pirmieji turnyre jėgas išmėgins jauniausių amžiaus grupių dalyviai. Komandos iš visos Lietuvos kausis U-10, U-12 ir U-14 amžiaus grupėse, o vėliau prie turnyro prisijungs ir vyresni dalyviai. Vyrų elito grupės komandos žais ir dėl vietos vasarą vyksiančiame „Kaunas Challenger 2018“ turnyre. Komandos taip pat kausis ir dėl galimybių tapti Lietuvos rinktinėmis bei atstovauti Lietuvai Europos čempionatų atrankose.

Marijampolėje vienu metu gali rungtyniauti net šešios komandų poros – po dešimt minučių trunkančiose rungtynėse komandos yra išsidėsčiusios per šešias aikšteles. Beje, centrinė aikštė yra atitinkanti visus FIBA reikalavimus.

Visą dieną Marijampolėje turnyras lauks ir žiūrovų, kuriems savo pasirodymus yra paruošę 2018-ųjų metų sezono „X Faktoriaus“ nugalėtojai – grupė „120“ bei šokių studija „RED“.

Lietuvos krepšinio federacijos ir „Sporto namų“ organizuojamas Lietuvos 3×3 atvirasis krepšinio čempionatas bus transliuojamas ir per televiziją – nuo 19 valandos tiesioginę finalinių kovų transliaciją bus galima stebėti TV6 kanalu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)