Naujausioje savo publikacijoje „Sports Illustrated“ apžvalgininkas Robas Mahoney analizavo galingiausias atsarginių žaidėjų sudėtis turinčias lygos komandas, tarp kurių pateko ir D-Mo atstovaujama „Rockets“.

Apie lietuvį amerikietis atsiliepė itin palankiai.

„Rockets“ aukštaūgiai žaidimo laiką dalinsis priklausomai nuo susiklosčiusių aplinkybių. Kai tik baigsis reabilitacija po nugaros operacijos, D. Motiejūnas greičiausiais į aikštę žengs pakilęs nuo atsarginių suolo. Visgi pernai, kuomet pakeitė traumuotą Dwightą Howardą, jis ne kartą pademonstravo, kad su eile varžovų gali rungtynes pradėti būdamas starto penkete“, – rašo NBA apžvalgininkas.

R. Mahoney ypač žavi įvairiapusiai lietuvio žaidimo įgūdžiai.

„D. Motiejūnas – mobilus, gerai žaisdžia po krepšiu, turi stabilų tolimą metimą,o tai prideda komandai lankstymo – jam būnant aikštėje „Rockets“ žaidimas gali būti kur kas įvariapusiškesnis. D. Motiejūno krepšinio įgūdžiai yra puikūs, jis drąsiai jaučiaisti tiek vidurio puolėjo, tiek sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje. Jis gali sudaryti puikų tandemą su kitais komandos aukštaūgiais – D. Howardu ir atsarginiu ekipos vidurio puolėju Clintu Capela“, – lietuvį gyrė garsaus JAV leidinio analitikas.

Praėjusį sezoną D. Motiejūnas „Rockets“ komandai per rungtynes pelnė po 12 taškų ir atkovojo po 5,9 kamuolio. Visgi sėkmingus lietuviui metus apkartino nugaros trauma, po kurios krepšininkui buvo atlikta operacija.

Puolėjas praleido ir NBA atkrintamąsias varžybas, ir Europos vyrų krepšinio čempionatą, kuriame Lietuvos rinktinė iškovojo sidabrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)