T ai 3-ia „Šiaulių“ pergalė Šiaurės Europos krepšinio lygoje (ENBL).

Net 7 lietuviško klubo atstovai rungtynes užbaigė su dviženklėmis taškų sąskaitomis. Rezultatyviausiai žaidė Paulius Danuševičius, kuris pelnė 19 taškų puikiais metimo procentais (6/7 dvit., 2/3 trit.). Puolėjas pridėjo 8 atkovotus kamuolius ir blokavo vieną varžovų metimą.

Nojus Mineikis pridėjo 14 taškų, pataikydamas 4 iš 6 mestų tritaškių. LJ Thorpe‘as beveik pasižymėjo dvigubu dubliu – pelnė 10 taškų ir išdalino 9 rezultatyvius perdavimus.

Seanas Seneca buvo ryškiausias Valmieros klubo gretose. Efektyviai krepšį atakavęs ir ne vieną pražangą išprovokavęs gynėjas pelnė 25 taškus (8/15 dvit., 7/8 baud. met.).

Šios rungtynės buvo Ž. Urbono debiutas ENBL čempionate. Lietuvis prieš 3 mėnesius turėjo debiutuoti su Prištinos krepšininkais prieš „Juventus“ Utenoje, tačiau Kosovo klubas iš turnyro buvo išbrauktas. Buvęs krepšininkas ryškiausią savo karjeros dalį praleido būtent Utenos komandoje.

Kitos „Šiaulių“ rungtynės – gruodžio 30 d. prieš Mažeikių „M Basket“ LKL pirmenybėse.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją