Prieš tai A. Guoga bėrė priekaištus sostinės savivaldybei, kuri finansine parama prisideda tik prie „Ryto“ ir neremia Gedimino Žiemelio įkurto „Wolves“ klubo.

Trečiadienį vakare verslininkas, buvęs politikas puolė „Ryto“ dalininką Darių Gudelį. A. Guoga tvirtina, kad šis nėra įnešęs į klubą nė vieno euro.

„Labai gerbiu žmones, kurie prie idėjų ir jų įgyvendinimo prisideda savo intelektu, darbais, kritika, patarimais, finansais. Bet negaliu pakęsti išverstaskūrių apsimetėlių, besislepiančių už kitų žmonių nuveiktų darbų ar finansinių indėlių.

Ar žinote, kad Darius Gudelis į savo komandą yra įdėjęs 0 eurų! Taip! Visą 0 eurų!!! Dalininkai ir savininkai turėtų dėti savo pinigus į savo komandas, o ne melžti kitus ir tuo labiau Vilniaus žmonių pinigus. Bieliauskas įdėjęs, Ambrazevičius įdėjęs, Šeškus įdėjęs. O šitas, Gudelis, riebų nulį“, – tvirtina savo įraše A. Guoga.

A. Guoga buvo aktyvus ir savaitgalį po sostinės derbio. Jame „Wolves“ pranoko „Rytą“.

Buvęs politikas ragino Vilniaus savivaldybę finansiškai prisidėti prie naujo klubo veiklos.

„Deja, kol kas savivaldybė rūpinasi tik „Rytu“. Vilkams paramos nedavė. Reikia miesto valdžiai galvoti, kaip stiprinti ir palaikyti komandas, kurios garsina miestą ir valstybę. [...] Dabar esu pasiruošęs viską padaryti, kad Vilkų komandai būtų tik geriau.

Vilkai yra Vilniaus komanda. Vilniaus meras turi puikų šansą prisidėti prie savo miesto komandos didelės ateities. Tik reikia susivokti, kas yra kas. Reikia, kad žmonės žinotų daugiau teisybės“, – teigė A. Guoga.

Savo minčių sraute jis taip pat mini vieną „Ryto“ valdybos pirmininkų Darių Gudelį, „MG Baltic“ bei Darių Mockų ir „provokaciją“.

Jo komentarai apie „Wolves“ – jokia naujiena. Verslininkas ir buvęs politikas sveikino „Vilkus“ po laimėto mūšio prieš „Žalgirį“.

Ir tąkart A. Guoga linksniavo sostinės savivaldybę, priminęs, jog ji remia tik „Rytą“.

„Labai gerai Vilniui turėti dvi stiprias krepšinio komandas. Deja, kol kas savivaldybė rūpinasi tik „Rytu“. Vilkams paramos nedavė. Reikia miesto valdžiai galvoti, kaip stiprinti ir palaikyti abi komandas, kurios garsina miestą ir valstybę“, – feisbuke rašė A. Guoga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)