NBA rungtyniaujantis 25-erių puolėjas vasarą nusprendė koncentruotis į naujos komandos paiešką.

„Nusprendžiau nežaisti pasaulio čempionate. Tai sunkus sprendimas, bet noriu koncentruotis į karjerą NBA ir pasiruošti man pirmajai laisvųjų agentų rinkai. Kartu vasarą dirbsiu tam, kad kuo geriau pasiruoščiau artėjančiam sezonui“, – sakė R. Hachimura.

Praėjusio sezono viduryje japonas buvo iškeistas iš Vašingtono „Wizards“ į Los Andželo „Lakers“, o dabar tapo apribotuoju laisvuoju agentu.

R. Hachimuros vidurkiai NBA siekė 11,2 taško ir 4,5 atkovoto kamuolio. Pirmasis rodiklis – žemiausias per ketverius metus trunkančią japono karjerą.

Jis buvo neabejotinas Japonijos rinktinės lyderis 2021 m. vykusiose Tokijo olimpinėse žaidynėse. Tada per mačą R. Hachimura rinkdavo po 22,3 taško ir sugriebdavo 6,7 kamuolio.

Japonija bus viena iš trijų pasaulio krepšinio čempionato šeimininkių – kartu su Indonezija ir Filipinais.

Rugpjūčio 25 d. startuosiančiose pirmenybėse Japonija žais su Vokietija, Australija ir Suomija. Japonai savo sąraše turi dar vieną NBA žaidėją – Yutą Watanabe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją