Svečiai iš Lietuvos dominavo pirmoje rungtynių pusėje ir buvo susikrovę 16 taškų persvarą. „Cedevita Olimpija“ stabilizavo situaciją trečiame kėlinyje, o mačo pabaigoje ėmė kibti į atlapus.

Taškus rinko Klemenas Prepeličius ir Jaka Blažičius, priartinę savo komandą vienu metimu panaikinamu atstumu.

Tuomet dvitaškį su pražanga pataikė Rasheedas Sulaimonas, svarbų tritaškį pridėjo Kristupas Žemaitis, ir Kęstučio Kemzūros kariauna atsilaikė.

Nugalėtojai tiksliau metė tiek dvitaškius, tiek tritaškius, rečiau klydo ir tik nežymiai pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių.

Kitas rungtynes „vilkai“ žais lapkričio 8 d. namuose su Slobožanskės „Prometey“ (Ukraina).

„Cedevita Olimpija“: Klemenas Prepeličius (8 rez. perd., 7 kl.), Karlo Matkovičius (6 atk. kam., 3 bl.), Amadou Sow (13 atk. kam.) ir D. J. Stewartas – po 13, Jaka Blažičius 12, Shawnas Jonesas 10;

„Wolves“: Rasheedas Sulaimonas 22 (7 rez. perd.), Kristupas Žemaitis (3/3 trit., 6 atk. kam., 4 rez. perd., 4 per. kam.) ir Vaidas Kariniauskas – po 14, Tre'Shawnas Thurmanas 11 (7 atk. kam., 3 bl.), Regimantas Miniotas 10 (5 atk. kam.).


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją