Kapitono pareigose 24-ejų gynėjas pakeis Edo Muričių, kuris praleis pirmenybes dėl traumos.

„Garbė būti paskirtu kapitonu. Treneris ir likę žaidėjai priėmė šį sprendimą. Vienas malonumas žaisti nacionalinėje komandoje. Nežaidžiu nuo balandžio 10 dienos, todėl negaliu sulaukti, kad vėl išbėgsiu į aikštę“, – sakė L. Dončičius.

Jam praėjęs sezonas baigėsi itin anksti, nes su Dalaso „Mavericks“ nepavyko patekti į atkrintamąsias varžybas, nors pats L. Dončičius ir vėl fiksavo įspūdingus skaičius – 32,4 taško, 8,6 atkovoti kamuolio ir 8 rezultatyvūs perdavimai.

Šis ilgas slovėno poilsis kėlė nerimą ir „Mavericks“, kuri liepė savo žvaigždei pasiekti tam tikrą svorį.

„Aš tikrai jaučiuosi geriau šįmet. Tai akivaizdu. Didelė padėka mano fizinio rengimo treneriui, kuris stumia mane į priekį“, – kalbėjo gynėjas.

Pasaulio čempionatą Slovėnija pradės F grupėje su Venesuela, Sakartvelu ir Žaliuoju Kyšuliu.

„Kaip ir kiekvieną kartą tikslas yra tas pats – laimėti čempionatą. Praėjusių metų nesėkmė Europos čempionate nesukėlė man pykčio, o motyvavo. Privalu žvelgti į priekį. Mums nerūpi tai, kas nutiko“, – teigė Slovėnijos rinktinės lyderis.

Primename, kad prieš metus slovėnai sensacingai krito Europos pirmenybių ketvirtfinalyje prieš Lenkiją.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją