Anot „BasketNews“ žurnalisto Jono Lekšo, „Žalgirio“ klubas jau baigia derinti paskutines sutarties detales su 28-erių metų 188 cm ūgio Isaiah Tayloru.

Lapkritį šis amerikietis gynėjas buvo papildęs Stambulo „Anadolu Efes“ komandos gretas, tačiau negarantuoto kontrakto Eurolygos čempionų klubas su žaidėju pratęsti nebenoro ir šių metų pradžioje krepšininkas tapo laisvuoju agentu.

Pasirašyti sutartis su Eurolygoje šį sezoną jau žaidusiais gynėjais klubai gali iki 18-ojo turo pradžios, o ji bus ateinantį antradienį.

Laikinai pakeisti Shane'ą Larkiną į Stambulą pakviestas gynėjas praėjusį sezoną žaidė Ispanijos ACB lygoje, Mursijos komandoje, kur per rungtynes pelnydavo po 15,2 taško ir atliko po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Teksaso universiteto komandoje NCAA žaidęs gynėjas turi ir NBA lygos patirties – jis yra žaidęs Hjustono „Rockets“ ir Atlantos „Hawks“ komandose.

Šį sezoną Eurolygoje amerikietis, pasižymintis greičiu, sužaidė 11 rungtynių, per kurias Ergino Atamano treniruojamoje komandoje vidutiniškai žaidė po 10 min., pelnė po 2,6 taško ir atliko po 0,5 rezultatyvaus perdavimo.

Jis dalyvavo ir gruodžio pradžioje Kaune vykusiose rungtynėse prieš žalgiriečius, tačiau jų metu nepataikė visų trijų dvitaškių ir aikštę paliko be taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją