Šią informaciją, remdamasis Serbijos žurnalistu Djordje Matičiumi, skelbia krepšinio portalas „Sportando“.

Jau prieš kurį laiką buvo skelbta, kad M. Kalniečio žaidimu nėra patenkintas Milano komandos strategas Jasminas Repeša. Visgi paskutinėse Eurolygos rungtynėse Mantas sulaukė didelio kroato pasitikėjimo.

Italijos klubas išvykoje žaidė būtent su „Galatasaray“, o M. Kalnietis ant parketo praleido 29 min., per kurias pelnė 7 taškus, atkovojo 4 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir suklydo 6 sykius.

Vidutiniškai šį sezoną Eurolygoje M. Kalnietis renka po 5,5 taško, atlieka po 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 6,3 naudingumo balo.

Pranešama, kad mainai tarp komandų gali įvykti atsidarius Eurolygos transferų langui, kuris vyks tarp 15-ojo ir 16-ojo turnyro turų. Šiuo metu komandos yra sužaidusios po 12 rungtynių.

Tiek Milano, tiek Stambulo komandos savo sąskaitose turi po 4 pergales ir 8 pralaimėjimus – lygiai tiek pat, kiek ir Kauno „Žalgiris“.

Komandą palikus Justinui Dentmonui „Galatasaray“ šiuo metu ieško įžaidėjo pozicijos krepšininko.

Visgi šiuos gandus netruko paneigti M. Kalniečio agentūros „Players group“ vadovas Vittorio Gallinari. Tinklalapiui „BasketNews.lt“ susisiekus su juo, šis patikino, kad jokios derybos su kitais klubais dėl galimo Kalniečio išvykimo nevyksta. Anot italo, jokio noro atleisti lietuvio ar iškeisti jį į kitą komandą neturi ir „Emporio Armani“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)