D. Gerasimenką įsiutino faktas, jog VTB Vieningoji lyga nusprendė drausti „Krasnyj Oktiabr“ namų rungtynes žaisti nedidelėje, vos 1200 žiūrovų talpinančioje Volgogrado profsąjungų salėje, neatitinkančioje turnyro organizatorių reikalavimų. Skelbiama, kad arenoje neįmanoma kokybiškai organizuoti rungtynių vaizdo transliacijų ir apskritai mačai vyksta nekomfortabiliomis sąlygomis.

„Manau, kad tai yra nesąmonė. Visiškas nesusipratimas. Nesutinku, kad mūsų arena ryškiai nusileidžia kitoms Rusijos arenoms pagal kokybę ir atmosferą. Tai vienintelė salė, kurią turime Volgograde. Nors čia telpa tik 1200 žmonių, tribūnos visuomet yra perpildytos, o į kitas rungtynes susirenka vos 300 žaidėjų giminaičių, studentų ir valytojų. Kas mums lieka? Tik pasitraukti iš čempionato. Pajėgumų perkelti komandą mes neturime, ir apskritai kam tai reikia daryti?“, – rusų sporto naujienų portalui R-Sport sakė D. Gerasimenka.

Į VTB lygą Volgorado komanda buvo priimta su sąlyga, kad per dvejus metus mieste atsiras nauja krepšinio arena. D. Gerasimenka pažado neišpildė – vietoje to, jis planuoja investuoti į arenos statybas Italijoje, Kantu mieste.

„Krasnyj Oktiabr“ kaunasi vienoje Europos taurės grupėje su Klaipėdos „Neptūnu“. Šio turnyro namų rungtynes rusai žais Maskvoje, „Krylatskoje“ arenoje, kurioje Eurolygos namų mačus žaidžia ir Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)