Šakių „Vyčio“ komandos vyrai jau dalyvavo Lietuvos atvirajame 3x3 čempionate, o dabar ruošiasi kelionei į Olandiją, kur laukia antras pagal pajėgumą FIBA sistemoje „The Hague Challenger“ turnyras.

„Vyčiui“ šiame turnyre atstovaus Aurelijus Pukelis, Marijus Užupis, Paulius Beliavičius, o traumuotą Gytį Radzevičių pakeis Rolandas Skaisgirys.

„Vytis“ kovos ne tik dėl piniginių prizų (bus išdalinta 20 tūkst. JAV dolerių), bet ir dėl pozicijų, galinčių atverti kelią į prestižinį „Prague Master“ turnyrą Čekijoje. Ten pateks dvi geriausiai Hagoje pasirodžiusios komandos.

„The Hague Challenger“ turnyras vyks birželio 2–3 dienomis, o pirmosios lietuvių rungtynės šį šeštadienį, 15.45 val. Lietuvos laiku, bus transliuojamos FIBA 3x3 „Youtube“ kanale. Pirmasis „Vyčio“ lauks slovėnų, o vėliau ir olandų iššūkis.

Tokio paties aukšto pajėgumo 3x3 turnyras birželio 30–liepos 1 dienomis svečiuosis ir Kaune. „Kaunas Challenger“ metu taip pat vyks ir paskutinysis Lietuvos atvirojo 3x3 čempionato atrankos etapas bei finalinės dvikovos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)