19 taškų į maskviečių krepšį įmetęs lietuvis po rungtynių portalui Krepsinis.net tvirtino, kad yra patenkintas komandos žaidimu, tačiau apgailestavo, jog laimėti nepavyko.

Kalbėdamas apie Lietuvos rinktinę, Š. Jasikevičius nuogąstavo, kad vasarą praleidęs sportuodamas negalės sėkmingai žaisti klubinio sezono, bet 36-erių metų veteranas dar nori būti nacionalinėje komandoje.

- Sezonas artėja į pabaigą. Ar jau kažką sugalvojote dėl Lietuvos rinktinės?

- Kalbėjau su Kęstu (Kęstučiu Kemzūra - DELFI) prieš savaitę. Jis žino poziciją, kuri yra tokia, jog turiu jam atsakyti ganėtinai greitai, o nežinau, ką atsakyti. Tikrai jaučiu, kad kitą sezoną galiu nelabai patempti, jeigu visą vasarą žaisiu. Visgi labai noriu žaisti rinktinėje. Kažkada reikės apsispręsti. Per ilgai mąstau. Kaip bus, taip bus. Reikės sėsti po finalinio ketverto iš kalbėti su šeima. Aš jau pliusus ir minusus sudėliojau. Dvidešimt kartų Kemzūros atsiprašiau, kad nedaviau aiškaus atsakymo, - Krepsinis.net sakė „Panathinaikos“ klubo įžaidėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)