Į Kauną paasižiūrėti mačo su Malagos „Unicaja“ atvyks LaVaras Ballas ir abu jo sūnūs, atstovaujantys Prienų-Birštono „Vytautui“ – 16-metis LaMelo ir 19-metis LiAngelo.

Anot pranešimo, penktadienio vakarą LaVaras Ballas su „Žalgirio“ vadovais dar kartą diskutuos apie galimybę jauniausiam jo sūnui LaMelo apsivilkti žalgiriečių dublerių komandos marškinėlius per Eurolygos atrankos turnyrą, kitą savaitgalį vyksiantį Kaune.

Iki šiol vykusios diskusijos tarp „Žalgirio“ atstovų ir LaVaro Ballo nebuvo sėkmingos – klubo sporto direktoriui Robertui Javtokui įtikinti krepšininko tėvo ir agento Harrisono Gaineso nepavyko.

Informuojama, kad išleisti sūnaus į „Žalgirį“ nenori pats LaVaras.

Primename, kad savo treniruojamoje ekipoje matyti LaMelo ne itin pageidauja ir „Žalgirio“ dublerių treneris Tomas Masiulis.

„Atvirai pasakius, aš daugiau žiūrėjau į savus. O kai kurie Ballo sprendimai buvo avantiūriško šou elementai, mums, europiečiams, sunkiai suvokiami. Aš nenorėčiau, kad tokie sunkiai galva suvokiami sprendimai būtų priimami mano komandoje“, – po antradienį vykusių draugiškų rungtynių su Ballų atstovaujamu „Vytautu“ pasisakė jis.

Tąsyk Prienų komanda įveikė „Žalgirį-2“ 90:80, o LaMelo Ballas pelnė 10 taškų, atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir 6 kartus suklydo.

Eurolygos jaunimo atrankos varžybose Kaune kartu su „Žalgiriu“ taip pat dalyvaus Rygos VEF, Maskvos srities „Chimki“, Romos „Stellazzurra“, Paryžiaus CFBB, Maskvos CSKA ir Stambulo „Fenerbahče“ ekipos.

Į turnyro finalines varžybas Belgrade kelialapį laimės tik atrankos laimėtojai.

Eurolygos jaunimo turnyre gali dalyvauti krepšininkai iki 18-os metų. LaMelo Ballas į šią amžiaus kategoriją patenka, o jo vyresnysis brolis LiAngelo – ne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)