„Mūsų bendravimas klostosi išties gerai. Kalbamės kiekvieną dieną. Manau, jie supranta, kokioje situacijoje esame ir ką turime daryti. Jaučiu palaikymą ir bendradarbiavimą“, – WOOD-TV sakė 55-erių specialistas, kalbėdamas apie A. Karnišovą ir kartu su lietuviu į Čikagą atvykusį generalinį vadybininką Marcą Eversley.

J. Boylenas „Bulls“ vairą perėmė 2018 metais. Didžioji dalis ekipos gerbėjų trenerį kaltina dėl prastų rezultatų – šiemet legendinė komanda iki koronaviruso krizės Rytų konferencijoje užėmė tik 11-ą vietą (22/43) ir nebuvo pakviesta į Orlandą, kur liepos pabaigoje sezoną pratęs 22 ekipos iš 30.

Pats J. Boylenas neišsiduoda nuogąstaujantis dėl ateities „Bulls“ komandoje.

„Vyksta procesas, kurio metu ši komanda bus paruošta taip, kad pademonstruotų savo galimybes. Man tiesiog patinka faktas, kad su vadovais bendraujame kiekvieną dieną. Nieko nėra tobulo, bet link to einame, dėl to dirbame. Svarbu kalbėti tiesą. Negalime nuslėpti faktų – klaidų padarėme. Turime iš jų pasimokyti.

Dabar – sunkus laikas. Tiesiog tikiuosi, kad išnaudosime jį tinkamai, tapsime geresni. Reikia paskatinti vaikinus žaisti iš visų jėgų. Tai ir bandome padaryti“, – dėstė treneris.

Spekuliacijos dėl J. Boyleno likimo tęsiasi nuo pat A. Karnišovo atvykimo praėjusį balandį. Žiniasklaidoje skelbta, kad naujasis viceprezidentas nurodė J. Boylenui parengti žaidėjų tobulėjimo strategiją ir išrinkti potencialius kandidatus, kurie galėtų padėti komandai šioje srityje.

Taip pat pranešama, kad klubo administracija bei trenerių štabas nuolat rengia susirinkimus, kuriuose diskutuojama dėl komandos sudėties, NBA naujokų biržos ir spalio viduryje atsiversiančios laisvųjų agentų rinkos.

Viešai A. Karnišovas teigė norintis geriau pažinti J. Boyleną ir jo asistentus, pamatyti komandą treniruotėse ir rungtynėse.

Dėl to „Bulls“ iniciatyva NBA svarsto galimybę surengti antrą „burbulą“ Čikagoje, kuriame tarpusavyje žaistų aštuonios į Orlandą nepakviestos ekipos.

„Turime jauną komandą – mūsų amžiaus vidurkis tik 23,5 metų. O dar kamavo traumos. Mums reikia toliau žaisti, varžytis. Sunku tai daryti, kai nėra varžybų. Tikimės, kad situacija pasikeis“, – komentavo J. Boylenas.

Nbcsports.com praneša, kad praėjusią savaitę A. Karnišovas ir M. Eversley pakvietė J. Boyleną vakarienės Čikagoje, taip pat kartu stebėjo savanoriškas individualias „Bulls“ žaidėjų treniruotes.

Panašu, kad skubėti švaistytis atleidimo lapeliais A. Karnišovas tikrai neketina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)