Dvikova su Ispanijos ekipa Kaune vyks spalio 27 d., bet Lietuvos čempionų sirgaliai jau pasistengė – bilietų į rungtynes neliko. Sparčiai jie tirpsta ir į lapkričio 2 d. susitikimą su Vilerbano ASVEL ekipa.

Tiesa, kelis paskutiniuosius paketus (rungtynių + autobuso bilietas) į rungtynes su Valensijos komanda gali įsigyti „Žalgirio ekspresu“ iš Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ar Marijampolės ketinantys atvykti gerbėjai.

Kaip ir šio vakaro dvikovoje su Serbijos komanda, taip ir likusių Eurolygos sezono rungtynių metu „Žalgirio“ arenoje žaliai baltų gerbėjų lauks atsinaujinęs ir kvapą gniaužiantis komandos pristatymas, o tiek prieš rungtynes, tiek jų metu sirgaliai galės rinktis iš gausybės pramogų.

Per rungtynių su „Crvena Zvezda“ pertrauką sirgalių kraują kaitins pasaulinio lygio atlikėjo Dynoro ir „Žalgirio“ šokėjų pasirodymas.

Arenos lankytojų lauks pramogos ir arenos koridoriuose. Ten bus galima rasti sirgalių jau pamėgtas ir naujas veiklas: virtualios realybės žaidimą, laikinas tatuiruotes, futbolo žaidimą bei kitas partnerių paruoštas aktyvacijas.

Kaip ir kiekviename komandos namų mače, sirgaliai turės galimybę laimėti įvairiausių prizų – nuo kvietimų į „Žalgirio“ arenos baseiną ar „Bilietas. The Ticket“ filmo premjerą, iki vertingų partnerių dovanų.

Ne ką mažiau svarbus Eurolygos rungtynių akcentas – įvaizdį pakeitę komandos talismanai Žalgirinis ir Mažius.

Kazio Maksvyčio auklėtinius gyvai „Žalgirio“ arenoje šį mėnesį išvysti taip pat galima spalio 15 d. vyksiančiose Lietuvos čempionato rungtynėse su Jonavos „CBet“ bei spalio 29 d. susitikime su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“.

Bolonijoje įspūdingo lietuvių palaikymo sulaukęs Kauno „Žalgiris“ kartu su ilgamečiu partneriu „West Express“ spalio mėnesį kviečia su komanda skristi ir į Ispaniją. Dvigubos Eurolygos savaitės metu yra organizuojama kelionė į „Žalgirio“ rungtynes su Madrido „Real“ ir Vitorijos „Baskonia“ komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją