„Šiaulių“ ekipa pirmo atrankos etapo pirmose rungtynėse namie 79:91 nusileido Sofijos „Lukoil Levski“ ekipai iš Bulgarijos, o paskutinį mačo kėlinį varžovams pralaimėjo 6:21.

„Šiek tiek apleido jėgos, nebebuvo šviežumo. Galbūt neteisingi sprendimai, gal naujokas Chrisas Terrellas pavargo, jau nieko nebesukūrė. Aš per pasirengimo etapą dar nespėjau pažinti savo žaidėjų, dar reikia laiko“, – krachą susitikimo pabaigoje apibendrino A. Sireika.

„Bet sezono startas, tai dar ne pabaiga, viščiukus mes skaičiuosime rudenį“, – pridūrė jis.

Atsakomąsias rungtynes šiauliečiams reikės žaisti jau po dviejų dienų. Apie atsakomąjį mačą Bulgarijoje A. Sireika kalbėjo sarkastiškai.

„Gyvenimas mus grūdina. Nereikia guostis, kad mažai laiko, ar kad be treniruočių žaisime. Vieną treniruotę turėsime.

Gyvenimas mus moko. Nuo sunkumų kieti vyrai kietėja, o skysti skystėja. Kaip sakoma, visi vyrai yra Cezariai. Tik vieni yra karvedžiai, o kiti – salotos. Tai pažiūrėsim, kiek pas mus yra to vyriškumo ir kaip mes galime išsisukti iš sunkių situacijų“, – šyptelėjo A. Sireika.

Visas A. Sireikos komentaras:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)