Iki mačo pabaigos likus 12,8 sek. rezultatas buvo lygus (75:75), o kamuolys priklausė šiauliečiams, tačiau jie paskubėjo ir apsigynę svečiai pataikė metimą iš aikštės vidurio.

Lemiama ataka:

„Galima sakyti, kad mes paskubėjome atakuoti, kad nepataikėme baudų, bet... Kai varžovas iš savo aikštės pusės pataiko tokį metimą, belieka sakyti, kad Fortūna buvo ne šalia varžovų, o tiesiog jų rankose. Todėl po rungtynių rūbinėje buvo kapų tyla. Šiandien mums bene didžiausia problema buvo jaudulys. Esame jauna komanda, todėl per tokios svarbos rungtynes nepataikėme baudų, neįmetėme tritaškių laisvi“, – apmaudo neslėpė „Šiaulių“ treneris Gediminas Petrauskas.

„Mačas buvo labai įtemptas lygus visas 40 minučių. Sunku, kai pralaimi tokias rungtynes. Turi praeiti bent pora dienų, kol suprasime, kas nutiko. Belieka palinkėti varžovams sėkmės“, – sunkiai žodžius rinko ir Ryanas Olanderis.

„Tai buvo labai lygios rungtynės. Aš esu laimingas, kad mes iškopėme į kitą etapą. „Šiauliai“ žaidė tikrai gerai, bet mes šį vakarą buvome alkanesni“, – džiaugsmu tryško svečių strategas Ozanas Bulkazas.

„Mūsų varžovai buvo labai stiprūs ir pavojingi, bet buvome pasiruošę – treneris mus perspėjo, kad būtent tokių rungtynių ir galime tikėtis. Šį vakarą dar kartą įsitikinome, kad kamuolys yra apvalus. Aš esu laimingas, kad Fortūna buvo mūsų pusėje – viską lėmė vienintelis metimas“, – sakė „Sportif“ gynėjas Rahimas Rizvanoglu.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!