Tačiau tuo galvosūkiai treneriui nepasibaigė - nuo savaitgalio traumą gydosi Edvinas Ruzgas, o Mindaugą Žukauską šią savaitę pakirto virusinė infekcija. Abu krepšininkai išvažiavo į Estiją, bet kiek įstengs padėti komandai, neaišku. Sprendimą rungtynių dieną priims patys žaidėjai ir komandos gydytojas.

E. Ruzgas susižeidė per mačą su „Triumf“ klubu - krisdamas ant parketo smarkiai susitrenkė šoną. Tyrimai parodė, kad puolėjui niekas nelūžo, bet veriantis skausmas jam neleido treniruotis. Komandos gydytojas krepšininkui leidžia skausmą ir uždegimą malšinančius vaistus.

Komandos kapitonui M. Žukauskui antradienį popiet staiga pakilo aukšta temperatūra. Virusinę infekciją apmalšinti pavyko medikamentais.

„Situacija tikrai nėra gera, nes varžovai laukia labai rimti. Norėtųsi neišklysti iš pergalių Baltijos lygos (BBL) čempionate kelio“, - prieš išvyką kalbėjo A. Sireika. - Tikiuosi, kad esame jau pakankamai užsigrūdinę ir kompensuosime susižeidusių ar sergančių žaidėjų indėlį“.

Penktadienį 19 val. „Šiauliai“ (7 pergalės/0 pralaimėjimų) stos į dvikovą su Tartu Universiteto ekipa (3/6), o šeštadienį nuo 19 val. pradės mūšį su Talino „Kalev/Cramo“ (5/4) komanda, informuoja bcsiauliai.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją