Praėjusį sezoną 195 cm ūgio puolėjas rungtyniavo Šiaulių KA „Saulė-SG“ komandoje ir RKL čempionato B divizione vidutiniškai rinkdavo 11,1 taško, 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir 4 atkovotų kamuolių statistinius rodiklius.

„Smagu, kad pagrindinėje vyrų komandos sudėtyje auga „Saulės“ KA auklėtinių gretos, kadangi tai vienas iš strateginių tiek mūsų, tiek miesto uždavinių. Rokas tarp savo bendraamžių žengia viena koja priekyje ir nusipelno galimybės tobulėti su vyrais“, – nauja sutartimi pasidžiaugė klubo direktorius Donatas Slanina.

Vasarą šiaulietis kartu su Lietuvos jaunučių U16 rinktine iš Europos pirmenybių grįžo užėmęs garbingą ketvirtą vietą. Čempionatas R. Noručiui buvo gana sėkmingas – tarp lietuvių jis buvo vienas rezultatyviausių ir per rungtynes rinkdavo po 6,6 taško, taip pat pridėdamas po 2,7 atkovoto kamuolio bei 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Šiaulių“ krepšinio komanda pirmąsias 2023-2024 m. sezono Betsafe-LKL rungtynes žais jau šį sekmadienį, kai Šiaulių arenoje priims „Wolves“ krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją