32-ejų amerikietis sezoną pradėjo Europos taurės varžybose rungtyniavusioje Liublianos „Cedevita Olimpija“ (Slovėnija) komandoje. Tiesa, tarptautiniame fronte sužaidė tik trejas rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 6,3 taško, atkovojo 3 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Sezono viduryje atakuojantis gynėjas persikėlė į Šandongo „Hi-Speed Kirin“ ekipą bei Kinijos pirmenybėse iš viso sužaidė 6-erias rungtynes.

Pernai S. Armandas rungtyniavo Ukrainą užpuolusioje Rusijoje, kur vilkėjo Saratovo „Avtodor“ aprangą. 2018-2019 metų sezone JAV krepšininkas taip pat yra atstovavęs Sankt Peterburgo „Zenit“.

Jis Šiauliuose pakeis išvykusį tautietį Dachoną Burke‘ą.

„Netekus Dachono bei vis dar laukiant sugrįžtančio Eimanto Stankevičiaus gynėjų pozicija tapo labai trapi. Džiugu, kad atsiradus galimybei pavyko susitarti su tokiu krepšininku, – apie atvyksiantį legionierių kalbėjo „Šiaulių“ vyriausiasis treneris Žydrūnas Urbonas. – Seanas yra tikrai brandus ir didelę patirtį sukaupęs žaidėjas. Jis geba gerai išnaudoti 2 prieš 2 žaidimo situacijas, taip pat pasižymi stabiliu metimu iš toli.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją