Tuo tarpu „Sakalai“, per ketverias varžybas neiškovoję nė vienos pergalės, jau nebeturi galimybių pakilti iš F grupės dugno.

Šį sezoną Vilniaus ir Šiaulių ekipos buvo susidūrusios du kartus. Abi pergales, tiek Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), tiek BBL, iškovojo šiauliečiai. Paskutinėje kovojo „Šiauliai“ šventė pergalę 17-os taškų skirtumu, o į priekį juos vedė 22 taškus pelnęs Aurimas Kieža. Pralaimėjusiųjų gretose naudingiausias buvo Aivaras Kiaušas, pelnęs 19 taškų.

Šeimininkai savo gretose turi vos aštuonis aktyvius žaidėjus ir turės tikėtis milžiniško indėlio iš jaunųjų talentų, kad palaikytų intrigą rungtynėse. 18-metis „Sakalų“ gynėjas Jokūbas Gintvainis sezono metu įrodinėja jau galįs kovoti su vyrais. Įžaidėjas BBL TOP-16 etape pelno po 7,5 taško bei atlieka po 4,5 rezultatyvaus perdavimo. Jo sugebėjimas diriguoti komanduos puolimui bus itin svarbus faktorius vilniečių žaidime.

Šiauliečiai gali pasigirti gerokai ilgesniu suoleliu. Pastaruoju metu ypač gerą sportinę formą demonstruoja 217 cm ūgio Ovidijus Galdikas. Aukštaūgiui pagaliau pavyko išsikovoti daugiau minučių aikštelėje ir jas praleidžia itin naudingai. O. Galdikas TOP-16 etape per mažiau nei dvidešimt minučių žaidimo pelno po 14 taškų bei atkovoja po 5,7 kamuolio.

Rungtynes nuo 18 val. galima stebėti tiesiogiai per SportoTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)