Amerikiečiui „Šiauliai“ taps pirmąja stotele po studijų JAV.

Paskutiniame sezone atstovaudamas Brajanto universitetui NCAA pirmenybėse 27-erių puolėjas rinko 12,8 taško, 7,2 atkovoto kamuolio bei 1,3 rezultatyvaus perdavimo rodiklius.

Kieta gynyba pasižymintis A. Walkeris praėjusiais metais Rytų divizione rikiavosi trečioje vietoje pagal atliekamus blokus per rungtynes (vid. 1,1).

„Antwanas rungtyniauja sunkiuoju krašto puolėju, bet dėl gebėjimų gintis prieš įvairaus ūgio krepšininkus galės slinktis tiek į lengvojo krašto puolėjo, tiek į vidurio puolėjo pozicijas. Jis turi staigias rankas ir gerus įgūdžius blokuoti varžovų metimus. Jo buvimas aikštėje suteiks mums nemažai variantų.

Be to, Antwanas yra geras metikas, tad stengsimės išnaudoti jį įvairiose situacijose. Mes norime augančių žaidėjų, kurie siektų mokytis ir tobulėti, būtent to tikimės iš jo“, – apie naujoką atsiliepė šiauliečius kitame sezone treniruosiantis latvis Nikolajus Mazuras.

Kiek anksčiau ekipą papildė Karolis Giedraitis, sutartis su „Šiauliais“ taip pat turi Paulius Danusevičius, Eimantas Stankevičius, Danielius Baslykas bei Jokūbas Rubinas.

Be to, klubas turi galimybę pratęsti sutartį su po operacijos reabilitaciją atliekančiu Nemanja Bezbradica.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją