Po blankių Eurolygos rungtynių, kuriose beveik visą laiką sėdėjo ant atsarginių suolo, šįsyk Elias Zouros krepšininkui patikėjo svarbesnį vaidmenį nuo pat susitikimo pradžios.

Sužaidęs keturias minutes M. Pocius nepataikė pirmo savo tolimo metimo, tačiau nuo antro pradėjo seriją, per kurią iš viso pelnė 22 taškus.

„Nesureikšminu aš to pirmo metimo svarbos. Vakar tai taip pat nepadarė jokios įtakos, nepaisant to, kad kol kas mano sportinė forma dar nėra gera. Einu to link, tačiau jaučiu, kad, kaip ir daugeliui, po Europos čempionato, yra nuosmukis – tiek psichologinis, tiek visoks kitoks“, – kalbėjo su Lietuvos rinktine prieš mėnesį Europos sidabrą parvežęs M. Pocius, pridūręs, kad šios rekordinės „Žalgirio“ pergalės šiame sezone nereikėtų sureikšminti.

„Pripažinkime, kad varžovas ne Eurolygos lygio, todėl viskas ir išėjo lengviau. O kai tik susiduriame su agresyvesne gynyba, iškart pradedame daryti daug klaidų. Pasikartosiu: mes einame geros formos link, tačiau nesinori sakyti, kad jau dabar esame aukščiausiame taške, nes tai nebūtų tiesa“, – sakė M. Pocius.