Dominikiečiai trečio kėlinio pabaigoje dar pirmavo 66:61, bet serbai spurtavo 6:0 ir prieš lemiamą ketvirtį minimaliu skirtumu išsiveržė į priekį – 67:66.

Galiausiai Igorio Kokoškovo auklėtiniai suėmė save į rankas ir pabėgo nuo varžovų bei išvengė dramatiško finišo – 94:76.

Šeimininkus paskui save vedė dvigubą dublį surinkęs Bobanas Marjanovičius, kurio sąskaitoje – 18 taškų ir 10 sugriebtų kamuolių. 17 taškų pridėjo Filipas Petruševas, 16 – Vasilijė Micičius, 12 – Nemanja Bjelica.

Svečiams po 16 taškų sukaupė Victoras Lizas (9 atk. kam.) ir Mike'as Torresas, 10 – Gelvisas Solano.

Primename, kad dviejuose kontroliniuose mačuose Kaune dominikiečiai neturėjo jokių šansų prieš lietuvius: nusileido jiems 33 bei 26 taškais.


Iš B grupės Belgrade dėl koronaviruso protrūkio Senegalo komandoje iš karto į pusfinalio etapą kvalifikavosi Italijos ir Puerto Riko atstovai.

Tuo metu atrankos varžybose Splite, Kroatijoje, vargo neturėjo Brazilijos vyrai, kurie 83:57 (21:21, 22:10, 21:15, 19:11) sutriuškino Tunisą.

Vietas Tokijo olimpinėse žaidynėse jau yra užsitikrinusios aštuonios komandos: šeimininkė Japonija, JAV, Argentina, Australija, Prancūzija, Ispanija, Nigerija ir Iranas.

Prie jų prisijungs dar keturios šalys, laimėjusios kvalifikacinius turnyrus Lietuvoje, Kroatijoje, Serbijoje ir Kanadoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)