Eurolyga Belgrado komandai skyrė 38 tūkstančių eurų nuobaudą už netinkamą sirgalių elgesį su teisėjų brigada ir daiktų mėtimą į aikštę per 20-ojo turo namų rungtynes su Berlyno ALBA (85:94).

Beje, prieš vokiečius „Štark“ arenoje viešėjo ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, kurie pasiekė saldų revanšą 76:70 už nesėkmę pirmame rate (59:61).

Po pergalės Belgrade žalgirietis Jockas Landale'as žurnalistams pripažino, kad vietinių buvo sutiktas itin priešiškai, nes prieš tai atstovavo „Partizan“.

„Jie ant manęs šaukė, skyrė man serbiškus keiksmažodžius, o aš jiems siunčiau bučinius. Tarp mūsų buvo abipusė neapykanta“, – sakė australas.

Tai – jau ne pirma bauda „Crvenai Zvezdai“ šį sezoną. 34,5 tūkst. sumą serbai turėjo sumokėti Eurolygai ir už identiškus Drausmės kodekso pažeidimus per 13-ojo turo mačą su Vitorijos „Baskonia“.

Šiuo metu Belgrado ekipa (9/11) žengia devintoje turnyro lentelės vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)