T. Sedekerskis su nauja komanda kol kas atrodo puikiai ir abiejuose sužaistuose Eurolygos mačuose pasirodė solidžiai. Tuo pačiu metu lietuvis daro gerą įspūdį ir vietinėje ACB lygoje.

„Visos Eurolygos rungtynės išvykoje yra labai sunkios, tačiau privalau pasakyti, kad labai didžiuojuosi savo komanda. Mes žaidėme kartu, dalinomės kamuoliu, demonstravome puikų krepšinį ir visada padėjome vienas kitam“, – pagyrų komandos draugams negailėjo T. Sedekerskis.

„Jei norime ir toliau taip kovoti ir siekti tokių pergalių, turime žaisti taip, kaip žaidėme šiandien.“

Puolėjas atkovodamas 12 kamuolių pakartojo savo rekordą Eurolygoje ir su 21 naudingumo balu jis buvo naudingiausias žaidėjas „Baskonia“ gretose.

Pirmose Eurolygos rungtynėse T. Sedekerskis pelnė 8 taškus, atkovojo 10 kamuolių, bet Vitorijos krepšininkai turėjo pripažinti Madrido „Real“ pranašumą po dramatiškos kovos.

Lietuvis šiame sezone kol kas pirmas visoje Eurolygoje pagal atkovotus kamuolius (po 11,5 per mačą). Jis taip pat ketvirtas pagal naudingumo balus.

T. Sedekerskis ir kompanija jau spalio 19-ą dieną namuose stos į kovą prieš Kauno „Žalgirį“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją