Katalonai svečiuose 87:75 trečią sykį įveikė Malagos „Unicają“ ir laimėjo seriją 3-1.

Nors katalonų persvara po trijų kėlinių viršijo 20 taškų (73:52), ketvirto ketvirčio pradžioje neišlaikė Šarūno Jasikevičiaus nervai.

Dėl kamuolio kovojusiam Janui Vesely skausmingai parkritus ant parketo Šaras įnirtingai reikalavo arbitrų fiksuoti pražangą arba bent jau stabdyti žaidimą dėl galimos traumos.

Nors įsisiautėjusį strategą dar bandė sulaikyti jo asistentas Tomas Masiulis, teisėjai skyrė lietuviui antrą techninę pražangą ir išprašė iš salės.

Aidint tribūnų aplodismentams Šaras spjaudydamasis keiksmažodžiais išžygiavo į rūbinę.

Įgaliojimis iš Š. Jasikevičiaus perėmė Davidas Garcia ir T. Masiulis, kurie iškart paprašė minėto epizodo vaizdo peržiūros. Visgi ji nieko nepakeitė: kamuolys ir toliau liko šeimininkų rankose.

Nuaidėjus finalinei sirenai Šarūnas nesiteikė ateiti ir į spaudos konferenciją, kurioje jį taip pat pavadavo D. Garcia.

Šis pasveikino varžovus su puikiu sezonu ir pasiūlyta gera kova.

Andalūzų ekipos vairininkas Ibonas Navarro, kurio auklėtiniai šiemet laimėjo „Copa del Rey“, taip pat nestokojo pakilios nuotaikos.

„Sunku būti liūdnam po tokio sezono ir sulaukus tokio sirgalių palaikymo, nepaisant pralaimėjimo. Jausmas, kad padarėme žmones laimingus, yra vertingesnis už bet kokį titulą. Neturime, ko liūdėti, nes iškovojome Karaliaus taurę ir finišavome treti lygoje, kurioje yra „Real“ ir „Barcelona“. Taigi tai yra geras pasiekimas“, – sakė jis.

Beje, išvarytam Š. Jasikevičiui teks paploninti savo piniginę – pagal ACB lygos drausminį reglamentą, jam gali būti skirta ir 600 eurų bauda.

Finale „Barcos“ laukia „El Clasico“ su „Real“, ginančiu čempionų karūną. Chuso Mateo auklėtiniai pusfinalyje taip pat 3-1 susitvarkė su kitu Katalonijos klubu Badalonos „Joventut“.

Reguliariojo sezono nugalėtoja „Barcelona“ serijoje iki trijų pergalių, kuri startuos jau penktadienį, turės namų arenos pranašumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)