Žalgiriečiams gyvenimą Prienuose palengvino tolimi metimai, kurių pavyko pataikyti net 14. Už 8-is taiklius šūvius buvo atsakingi du snaiperiai – Artūras Milaknis (4/5) ir Karolis Lukošiūnas (4/7).

Saviškių pasirodymu sekmadienį liko patenkintas ir vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius, kuris neslėpė, kad jo mintys – jau apie kitas kovas, nes „Žalgirio“ kitą savaitę laukia net du Eurolygos mūšiai: antradienį namie su Maskvos srities „Chimki“ ir ketvirtadienį – svečiuose su Sankt Peterburgo „Zenit“.

„Manau, kad turime būti patenkinti. Smagu, kad visi pasižaidė ir nenuvargo, nes artėja labai svarbi mums savaitė. Tikėsimės, kad rytoj per tą trumpą laiką galėsime pasiruošti antradienio rungtynėms“, – vylėsi Šaras.

Primename, kad šiuo metu Eurolygoje 7-9 vietas dalinasi trys komandos – Stambulo „Fenerbahče“, Valensijos „Basket“ ir „Chimki“ (po 12/14). Vos laipteliu žemiau už jas – „Žalgiris“ (11/15).

Pirmame rate žalgiriečiai Rimo Kurtinaičio auklėtiniams nusileido 74:83, taigi idealus scenarijus antradienį būtų pergalė bent 9 taškų skirtumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)