Žalgiriečiai namuose 82:82 sužaidė prieš Vilniaus „Wolves“. Kelialapį į kitą etapą kauniečiams atnešė pirmosiose rungtynėse susikrautas 19 taškų pranašumas.

„Vienintelis geras dalykas yra tai, jog patekome į finalo ketvertą. Visas rungtynes žaidėme su netinkamu požiūriu, trūko intensyvumo ir koncentracijos. „Wolves“ žaidė su dideliu intensyvumu ir pasitikėjimu, o mes į juos tik žiūrėjome.

Esu nusivylęs komandos mentalitetu – tai yra mano atsakomybė. Mano darbas bus paaiškinti žaidėjams, koks turi būti jų mentalitetas atstovaujant „Žalgiriui“, – įžanginį žodį tarė italas.

Paprašytas išsiplėsti apie neįtikusius dalykus, specialistas teigė, jog tokios rungtynės yra žingsnis atgal.

„Mums trūko noro laimėti rungtynes, Rungtyniavome be aistros ir koncentracijos. Žinau, jog po tokių penktadienio rungtynių gali ištikti toks mačas kaip šį vakarą. Dėl šios priežasties į rotaciją įtraukiau visus 12 krepšininkų. Bandžiau iš žaidėjų išspausti maksimumą, bet nepavyko. Tokios rungtynės yra žingsnis atgal mūsų komandai“, – nusivylimo neslėpė strategas.

Kauniečiai rungtynes pradėjo tokiu pačiu startiniu penketu kaip ir penktadienio rungtynėse prieš „Fenerbahče“. A. Trinchieri teigė, jog tokio startinio penketo nebus kiekvienose rungtynėse.

„Startinis penketas priklauso nuo varžovų. Tikėjau, jog atsinešime praėjusių rungtynių požiūrį į šias rungtynes ir dėl to startinio penketo nekeičiau“, – aiškino treneris“.

Kalbėdamas apie auklėtinių gynybą treneris skyrė pažymį sau.

„Aš neskirstau gynėjų ir aukštaūgių gynybos. Tai yra visos komandos darbas gynyboje. Viskas prasideda nuo trenerio, tad galiu sau duoti prastą pažymį – C“, – šyptelėjo A. Trinchieri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją