Antrose ketvirtfinalio rungtynėse namie Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai 75:90 (18:23, 17:25, 21:19, 19:23) turėjo pripažinti Miuncheno „Bayern“ ekipos pranašumą. Serijos iki trijų pergalių rezultatas tapo lygus 1-1.

Nors „Bayern“ turėjo verstis be pirmose serijos rungtynėse traumą patyrusio ir iš rikiuotės iškritusio Darruno Hilliardo, Andrea Trhinchieri ekipos gretose atsirado kitų lyderio vaidmens imtis nusprendusių ir sėkmingai tai dariusių krepšininkų.

Ypač išsiskyrė tritaškiais šeimininkų krepšį užpylę Deshaunas Thomasas ir Andreas Obstas, kartu realizavę 10 iš 14 mestų tritaškių.

Svečiai pirmavo beveik visas rungtynes, o keletą kartu – antrame ir ketvirtame kėliniuose – svečių pranašumas pasiekė 15 taškų (27:42, 68:83), o galų gale išsilaikė ir iki finalinės sirenos.

Atrasti vedlio Š. Jasikevičiui taip ir nepavyko, o ketvirtame kėlinyje nervų nesuvaldęs lietuvis užsipuolė teisėją ir buvo nubaustas technine pražanga. Nuo išvarymo iš aikštės Šarą tradiciškai apsaugojo kolegos emocijas nuraminti padėjęs Darius Maskoliūnas.

Rokas Jokubaitis šiose rungtynėse buvo nepastebimas. Barselonos komandai atstovaujantis gynėjas per 8 min. prametė vienintelį dvitaškį ir du kartus suklydo.

Miuncheno komanda realizavo 48 proc. tritaškių (13/27), kovą po lenta svečiai laimėjo 34-32 ir prarado tik 10 kamuolių (šeimininkai suklydo 16 kartų).

„Barcelona“: Nikola Mirotičius ir Nicolas Laprovittola po 16, Nickas Calthesas 13 (8 rez. perd.), Kyle'as Kuričius 9, Brandonas Daviesas – 8 taškai.

„Bayern“: Deshaunas Thomasas 25 (7 atk. kam., 29 naud. bal.), Andreasas Obstas 15, Nickas Weileris-Babbas 12 (8 atk. kam.), Ognjenas Jaramazas 11, Augustine'as Rubitas – 10 taškų (8 atk. kam.).

Primename, kad pirmas ketvirtfinalio rungtynes Barselonos ekipa laimėjo 77:67.

Trečiosios ir ketvirtosios serijos rungtynės bus žaidžiamos Miunchene kitą savaitę – trečiadienį ir penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)